Zoeken

VVD Heusden

VVD Heusden
Beste Heusdenaar,
 
Wat boffen wij! We wonen met elkaar in een prachtige gemeente. Dicht bij de stad, dicht bij de snelweg, dicht bij de natuur. We hebben de voordelen van verstedelijkt gebied en de charme van het dorp. Het is hier fijn leven, werken en ontspannen en dit willen we ook graag zo houden.
Daarom zetten we ons in om Heusden 'toekomstproof' te maken. Dit doen we door te investeren in bereikbaarheid, duurzaamheid, woonwijken en in bedrijventerreinen. De economie zit weer in de lift en dat is in Heusden goed te merken. De gemeente staat flink in de steigers en er wordt veel gebouwd. Onze gemeente kent gelukkig veel goede voorzieningen. Tegelijk kennen we lage lokale lasten. Dit kan in de toekomst alleen zo blijven als we er met zijn allen de schouders onder blijven zetten. Niet alles kan betaald worden van belastinggeld. Gelukkig is onze gemeente vele sterke verenigingen rijk. Door de inzet van vele vrijwilligers wordt veel gerealiseerd. Hier mogen we als Heusden trots op zijn en dit moeten we met zijn allen koesteren!
 
Tegelijkertijd maken we ons ook zorgen. Zorgen over de toegenomen criminaliteit en onfatsoenlijk gedrag in onze gemeente. Veiligheid is een taak van de overheid, fatsoen is een taak van de maatschappij. Samen optrekken is een must, omdat we crimineel gedrag niet accepteren. We moeten stoppen met wegkijken en benoemen wat er mis gaat. Alleen dan kunnen we de criminaliteit een halt toe roepen.
 
In Heusden is de afgelopen jaren veel bereikt. Er zijn mooie plannen gemaakt en uitgevoerd. Hier willen we mee doorgaan. We willen echter niet eindeloos dromen en eindeloos praten: wij willen doen!
 
Ben jij ook een doener? Stem dan op VVD Heusden!
 
Groet en tot snel,
 
Thom Blankers
Sponsoren