Zoeken

Adry’s atelier en galerie

Adry’s atelier en galerie
In Adry’s atelier en galerie in het pand HeusdensHoogh op de Vismarkt 11a in de vestingstad Heusden vind je de schilderijen van Adry. Haar schilderijen staan voor moderne, kleurrijke en optimistische kunst met een positieve uitstraling. Een variant op het abstract expressionisme, met een spontane improvisatie en de direct op doek of papier geuite gevoelens. Adry laat zich vooral inspireren door de tulp, en al bijna dertig jaar komt deze ‘muze’ terug in haar schilderijen.
Adry’s schilderijen zijn zowel te koop als te huur via haar kunstuitleenformule. Informatie hierover vindt u op Adry’s website www.adry.nl. In verband met een verbouwingsuitverkoop is het nu meer dan de moeite waard Adry’s atelier en galerie te bezoeken. De korting zal u verrassen.

Schilderen met Adry. Een inspirerende dag.  
Al ruim 20 jaar geeft Adry zowel individueel als in groepsverband schilderlessen. Het werken met kleur en emotie inspireert en enthousiasmeert.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel zakelijk als privé.  Samen schilderen met Adry als onderdeel van een inspirerende dag in Heusden is mogelijk in de vorm van een schildersuurtje in Adry’s atelier tot 10 personen. Een leuk, inspirerend idee voor zowel een zakelijke als een familie- of vriendendag.

Workshop:  “Samen schilderen met Adry”
Een hele dag samen schilderen met Adry is mogelijk tot maximaal 5 personen. Gezellig samen een eigen schilderij maken of een dag alleen met alle aandacht voor jezelf. Een workshop met Adry is een dag schilderen in Adry’s atelier en daarbij genieten van een culinaire lunch in een van de restaurants aan de Vismarkt.

Voor meer informatie bekijk onze website.
of bezoek onze Facebookpagina.

volg ons


Sponsoren